Automobilist rijdt in op man Bevrijdingsplein Leiden

 

    

Archief

 

Zoeken

 

Contact

 

Disclaimer

 

 

 

 

 

Zondag 2 juni 2013

Automobilist rijdt in op man Bevrijdingsplein Leiden

 

Leiden - Een 22-jarige Hoofddorper raakte zondag 2 juni ernstig gewond toen hij vermoedelijk opzettelijk werd aangereden door een automobilist. Omstreeks 14.00 uur kwam bij de politie de melding binnen van een aanrijding met letsel ter hoogte van de pinautomaat op het Bevrijdingsplein in Leiden. Ter plaatse troffen de agenten het slachtoffer, dat beklemd zat tussen een personenauto en de gevel. Zij ontfermden zich over de man, die met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd.

Opzet
Omdat, onder andere op basis van getuigenverklaringen, het vermoeden rees dat de man opzettelijk was aangereden, hielden de agenten de 22-jarige Leidse bestuurder van de auto aan. Ook een 57-jarige Leidenaar en een Leidse vrouw (leeftijd onbekend) werden aangehouden. De technische ongevallendienst van de Politie en forensisch experts deden ter plaatse onderzoek naar de aanrijding. De gevel werd in afwachting van reparatie tijdelijk afgezet met hekken.

Getuige?
De recherche onderzoekt de zaak, waarvan de aanleiding mogelijk in de relationele sfeer ligt. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. Mensen die getuige zijn geweest van de aanrijding, worden verzocht te bellen met de recherche in Leiden via nummer 0900-8844.
 

Foto's Ricardo Bakker / www.RicardoBakker.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Foto's mogen niet gekopieerd,

verspreid en/of op een andere websites worden geplaatst, zonder toestemming van de maker!